Produkty pro malý koníček (3)

Allulóza

Allulóza

Allulóza, nízkokalorické sladidlo, patří do skupiny monosacharidů a přirozeně se vyskytuje v ovoci, jako jsou fíky, rozinky a jackfruit. Komerčně se vyrábí ze zdrojů, jako je kukuřice, a je známá svou sladkostí na úrovni 70 % ve srovnání s sacharózou, ale s nižším obsahem kalorií. S chutí podobnou cukru je oblíbená pro redukci kalorií a řízení hladiny cukru v krvi. Její nízký glykemický index ji činí vhodnou pro diabetiky a diety s nízkým obsahem sacharidů. Allulóza také podporuje ústní zdraví, protože nepodporuje vznik zubního kazu, a vykazuje stabilitu při pečení a vaření, což ji činí univerzální pro různé produkty. Molekulární vzorec: C6H12O6 CAS č.: 551-68-8
Amincat dbu - Aminové Katalyzátory

Amincat dbu - Aminové Katalyzátory

AminCat DBU (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) je čirou, světle žlutou kapalinou s relativně nízkou volatilností, jejíž chemický vzorec je C9H16N2. Má pouze mírně amoniakální zápach, je mísitelný s vodou a rozpustný ve většině organických rozpouštědel. (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) je také znám jako 2H,3H,4H,6H,7H,8H,9H,10Hpyrimido[1,2a]azepin. Dostupnost Evropa a Spojené státy: AminCat DBU je skladem v našich místních skladech. Naše dodací lhůta je přibližně jeden týden, pokud je dodáno ve 200 KG ocelových sudech. Kanada, Jižní Amerika, Jižní Afrika a další trhy mohou být také obslouženy, prosím kontaktujte naše obchodní oddělení pro více informací. CAS číslo: 6674-22-2 EC číslo: 229-713-7 HS kód: 2933 59 95 Analýza: ≥99.00 % Voda: ≤0.25 % Bod varu: 261.86 ºC @ 1.013.25 hPa Hustota v sypkém stavu: 1.019 kg/m3 @ 20 ºC Bod vzplanutí: 113 ºC Bod tání: Žádný mp mezi -100 ºC a 30 ºC Log Pow: -6.25 @ 25 ºC (pH 4) Rozpustnost ve vodě: 1.000 g/l (20 ºC)
Valmont

Valmont

Valmont